Kunt u dit bericht niet goed lezen, bekijk het dan op onze website via www.bethshamar.nl/nieuwsbrief


Beste #surname# #name#,

Samenwerking Beth Shamar en Accolade Zorggroep een feit

Dagverzorgingscentrum Beth Shamar en Accolade Zorggroep in Bosch en Duin gaan samenwerken. Daartoe tekenden beide bestuurders, Jan Moggré en Kees de Jong, op 11 april 2012 een overeenkomst.

De samenwerking betreft het leveren van aanvullende zorg en begeleiding voor cliënten van Beth Shamar. Concreet gaat het om de inzet van de specialist ouderengeneeskunde vanuit het behandelteam van Accolade Zorggroep voor alle Cliënten die Beth Shamar bezoeken met een CIZ indicatie ZZP 3 of hoger. Hiermee kan voor deze groep cliënten verhuizing naar een verpleeg- of verzorgingshuis in heel veel gevallen langdurig worden uitgesteld.

Voortgaande ontwikkelingen binnen Beth Shamar

Voor Beth Shamar is het een belangrijke toevoeging op hun aanbod. “We streven naar een  verdere professionalisering in onze zorg en dienstverlening aan alle cliënten. De komst van specialisten ouderengeneeskunde vanuit Accolade Zorggroep die in onze organisatie gaan meekijken en meedoen aan de zorg en dienstverlening aan cliënten met dementie, is daarin een stap vooruit”, aldus Moggré. “Hiermee kunnen we aan alle cliënten met dementie nog meer expertise en kwaliteit van zorg aanbieden”.

Voor Accolade Zorggroep betekent het een kleine maar toch uitbreiding van de keten. De Jong: “Mensen die bij ons op de wachtlijst staan, kunnen op deze manier overdag een stukje ‘overbruggingszorg’ krijgen bij Beth Shamar.


Over Beth Shamar

Beth Shamar is een algemeen christelijk centrum voor dagverzorging, dagbesteding en individuele begeleiding van ouderen.
Kenmerkend aan Beth Shamar is de kleinschalige, professionele, persoonlijke en warme zorg in een natuurlijke en groene omgeving.

Adresgegevens

Beth Shamar
Grothelaan 1a
3737 RK Groenekan
T 0346 – 211 755
M 06 – 3892 2286
info@bethshamar.nl

Ga naar www.bethshamar.nl
Alle rechten voorbehouden. Copyright 2009 - 2011 Dagververzorgingscentrum Beth Shamar.
U ontvangt deze e-mail als relatie van Jan Moggré op het e-mailadres #e-mail#.
Wilt u onze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven.