Kunt u dit bericht niet goed lezen, bekijk het dan op onze website via www.bethshamar.nl/nieuwsbrief


Beste #surname# #name#,

Mededeling

'Beth Shamar' Dagverzorgings Centrum voor Ouderen bestaat 4 jaar. De afgelopen 2 jaar hebben we ons meer en meer gespecialiseerd in de verzorging en begeleiding van mensen met dementie. Dit voorjaar heeft er een interne bezinning plaats gevonden en daarbij hebben we ook nagedacht over de naam en positionering van ons centrum. Omdat 'Beth Shamar' nu is geworden tot een gespecialiseerd centrum in de behandeling, begeleiding en verzorging van mensen met dementie is het daarom ook een logische stap om de omschrijving van onze naam daaraan aan te passen. Daarom zal de officiële benaming van ons centrum voortaan zijn:

Beth Shamar, Alzheimer Dagcentrum

Ter gelegenheid hiervan heeft kunstenares Mw. Jackie Howard een kunstwerk vervaardigd waarin de naam en betekenis van ons centrum 'Beth Shamar' is verwerkt (zie afbeelding), Beth Shamar betekent: huis van omarming en bescherming. De kernwoorden warmte, veiligheid, geborgenheid en liefdevolle zorg en begeleiding komen in dit kunstwerk tot uiting.
De basis van het doek beeldt deze omarming uit in de vorm van een Tora rol van geschept papier. De kleuren zijn warm, geruststellend en zijn beeldend voor de liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht die geboden wordt in Beth Shamar. De behoeftige mens wordt aan alle kanten omringd, ingebed als het ware, een plek waar je je veilig voelt.

Voortgaande ontwikkelingen binnen Beth Shamar

Het is ons verlangen dat dit doek, voor zowel onze ouderen als medewerkers, vrijwilligers en al onze relaties een glimlach van herkenning zal oproepen, troost mag geven maar ook heel veel inspiratie mag brengen.

Jan & Elizabeth Moggré,
Alle Medewerkers en Vrijwilligers van Beth Shamar


Over Beth Shamar

Beth Shamar is een algemeen christelijk centrum voor dagverzorging, dagbesteding en individuele begeleiding van ouderen.
Kenmerkend aan Beth Shamar is de kleinschalige, professionele, persoonlijke en warme zorg in een natuurlijke en groene omgeving.

Adresgegevens

Beth Shamar
Grothelaan 1a
3737 RK Groenekan
T 0346 – 211 755
info@bethshamar.nl

Ga naar www.bethshamar.nl
Alle rechten voorbehouden. Copyright 2009 - 2011 Dagververzorgingscentrum Beth Shamar.
U ontvangt deze e-mail als relatie van Jan Moggré op het e-mailadres #e-mail#.
Wilt u onze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven.