Maaltijden

De warme maaltijd is voor onze deelnemers erg belangrijk omdat ze in hun thuissituatie vaak niet goed eten vanwege de beperkingen die ze hebben. Ook kunnen onze deelnemers hun maaltijd vaak niet meer zelf bereiden en zijn ze aangewezen op kant-en-klaar-maaltijden die thuis worden afgeleverd.

Om al deze redenen schenken wij juist bijzonder aandacht aan de kwaliteit van de warme maaltijd en natuurlijk ook aan een juiste en gezellige verzorging hiervan. Rond het middaguur krijgen de deelnemers een vers bereid 3 gangen menu opgediend waaraan veel aandacht wordt geschonken en waar altijd van genoten wordt. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met menu wensen en worden de deelnemers, indien nodig, ondersteund bij het nuttigen van de maaltijd.

De bekende Traiteur Landwaart uit Maartensdijk bereidt speciaal voor Beth Shamar de maaltijden, een bijzonder kenmerk van deze maaltijden is dat ze altijd vers worden bereidt en dat er geen conserveermiddelen aan worden toegevoegd. Maar natuurlijk, soms koken we zelf en is het onderdeel van het activiteiten programma.

Share |